donderdag 3 juni 2021

April 2021 - Bloesemmaand

In april zie je de natuur zich ontluiken. Ook wij mensen trekken steeds meer naar buiten. En dan begin je ook weer te denken aan een plek om met elkaar koffie te drinken. Dus onder de pruimenbomen werd een groot stuk brandnetel vrij gemaakt. Ook de kippen vonden het een goed plan.


En als je dan rondloopt in het voedselbos, zijn de jonge blaadjes een heel fijn gezicht. Je voelt dat de natuur weer tot leven komt en je kunt bijna niet wachten tot alles weer vol in het blad staat. Maar eerst nog even genieten van de prachtige bloesem aan de fruitbomen. Maar ook de meest mooie nieuwe knoppen, de eerste bloemen en de uitlopende struiken. 















Maar ook de schapen genoten van de lekkere verse grassprietjes en moesten we ze weghouden van de alle lekkere jonge blaadjes. En in april viel er ook veel regen. Voor het voedselbos was dat helemaal niet verkeerd. Alles groeide nog harder dan we hadden gedacht. En we hadden minder tijd nodig om water te geven. Dus konden we meer genieten van de prachtige plek die we mogen inrichten en waar we met elkaar mogen zijn. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten